skip to Main Content
Almelo, Adastraat 1 0546 - 82 25 55 Nijverdal, Maximastraat 4 0548 – 85 50 00

Doe mee
aan de
Testament
Checkdag.

Hoe lang geleden is het dat u uw testament heeft laten opmaken? En weet u zeker dat uw testament nog overeenkomt met de wensen die u nu heeft? Op vrijdag 8 november 2019 doen wij mee aan de Testamentcheckdag van de EPN. U bent van harte welkom om vrijblijvend een afspraak met ons te maken om op 8 november uw testament te laten checken.

Huwelijkse
voorwaarden

Weet u nog, uw trouwdag? Een bijzondere dag die u niet snel zult vergeten. Maar weet u ook wat u toen in uw huwelijkse voorwaarden heeft opgenomen? En komen de huwelijkse voorwaarden wel overeen met uw testament? Wie weet is er in de tussentijd wel een hoop veranderd en kloppen de voorwaarden niet meer.

Voorkom vervelende verrassingen en laat tijdens de Testamentcheckdag op 8 november uw testament gratis controleren. Ga naar www.testamentcheckdag.nl voor meer informatie of neem contact met ons op via 0546 – 822 55 55 of info@terbraakwillems.nl. U bent van harte welkom!

Onderneming

Heeft u in uw testament goed vastgelegd wie na uw overlijden de eigenaar wordt van uw zaak? Wat gebeurt er met eventuele aandelen? En heeft u alles goed geregeld voor uw partner en kinderen?

Als ondernemer bent u verantwoordelijk voor de continuïteit van uw bedrijf. Voorkom vervelende verrassingen en laat tijdens de Testamentcheckdag op 8 november uw testament gratis controleren. Ga naar www.testamentcheckdag.nl voor meer informatie of neem contact met ons op via 0546 – 822 55 55 of info@terbraakwillems.nl. U bent van harte welkom!

U persoonlijk en
Uw familie

Zijn u en uw partner ouders in een samengesteld gezin? Dan is het belangrijk na te gaan of uw testamenten nog kloppen! Want wist u dat stiefkinderen niet automatisch erfgenamen zijn? En hoe zit het eigenlijk zit met de gelijke kindsdelen?

Als ouder wilt u natuurlijk een onbezorgde toekomst voor uw (stief)kinderen. Voorkom vervelende verrassingen en laat tijdens de Testamentcheckdag op 8 november uw testament gratis controleren. Ga naar www.testamentcheckdag.nl voor meer informatie of neem contact met ons via 0546 – 822 55 55 of info@terbraakwillems.nl. U bent van harte welkom!

ter-braak-willems-header-uit-elkaar-gaan

Vermogen in
het buitenland

Een tweede huis onder de zon of een bankrekening in het buitenland. Weet u precies wat er met dat vermogen gebeurt wanneer u komt te overlijden? In sommige gevallen geldt automatisch het erfrecht van het land waarin u woont. En dat is zeker niet altijd gunstig!

Voorkom vervelende verrassingen en laat tijdens de Testamentcheckdag op 8 november uw testament gratis controleren. Ga naar www.testamentcheckdag.nl voor meer informatie of neem contact met ons op via 0546 – 822 55 55 of info@terbraakwillems.nl. U bent van harte welkom!