skip to Main Content
Almelo, Adastraat 1 0546 - 82 25 55 Nijverdal, Maximastraat 4 0548 – 85 50 00

Marjolein Lucassen volgt Egbert Willems op als notaris

Mr. Marjolein Lucassen is door de Koning benoemd tot notaris. Op 30 december 2021 is ze door de Kamer voor het Notariaat van de Rechtbank officieel beëdigd. Op 1 januari 2022, 20 jaar na haar eerste werkdag als kandidaat-notaris, neemt zij het roer over van mr. Egbert Willems. Mede-eigenaar en notaris Dinand ter Braak en Marjolein Lucassen zijn blij dat Egbert Willems als adviseur aan kantoor verbonden blijft.

Mr. Lucassen neemt vanaf 1 januari 2022 alle gepasseerde akten en dossiers van mr. Willems over, net als het merendeel van de lopende zaken. Uw eventuele vragen hierover beantwoorden we graag. Neemt u daarvoor contact op met ons kantoor via 0546 – 82 25 55.

Het afscheid en de opvolging willen we uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op een later moment, wanneer de coronasituatie dit toelaat, stellen we u in de gelegenheid Egbert Willems te bedanken en Marjolein Lucassen te feliciteren met haar benoeming en deze prachtige stap binnen ons kantoor.

Terug naar nieuws